President of the French RepublicPrésident de la République française
Faisceau de licteur.svg
Presidential emblem
Francois Hollande 2015.jpeg
IncumbentFrançois Hollande since 15 May 2012
Style His Excellency[1]
Member of Council of MinistersEuropean Council
Residence Élysée Palace
Seat Paris, France
Term length Five years Renewable once
Constituting instrument Constitution of the Fifth Republic
Formation 4 October 1958
First holder Louis-Napoléon Bonaparte 20 December 1848
Salary €178,923.72 (€14,910.31/month)[2]
Website www.elysee.fr

Agenor33


Agenor k.d.
Internacionalno projektno komanditno društvo.
Predmet: Projekat Agenor33 – Republika Srbija-Republika Francuska.
kontakt: +381(o)61/155-10-77
email: " nesabitevic@gmail.com "

Agenor k.d.
Komanditno društvo internacionalnog tipa predstavlja internacionalno privredno društvo sa namerom opšteg poboljšanja i jednostavnosti i racionalizacije poslovanja a u cilju realizacije projekata Agenor33.
Projekat Agenor33 je investicioni projekat Internacionalne strukture poslovanja sa namerom opšteg poboljšanja ekonomije i poslovanja kako u svim zemljama potpisnicama ugovora o saradnji.
Sama ideja o projektu, kao i zvaničnim nazivom Agenor33 je nastao u vreme najveće svetske ekonomske krize, padom domaćeg, pa i svetkog bruto društvenog proizvoda kao jedinstveni način poslovanja.
Za razliku od ostalih firmi i kompanija gde postoji izuzetno veliki rashod u finansijama,sve češćom pojavom velikih nedostataka u ugovorima, pravno i zakonski neformalnosti poslovanja, neobaveznost fiskalizacije i neredovnost izmirivanja poreza ili potraživanja, Agenor33 projekat je uveo obavezan i jedinstven način poslovanja za sva preduzeća koji je u skladu sa zakonima i koji sve negativnosi i sve nedostatke u startu anulira.

Agenor33 obuhvata skoro sve vrste proizvodnje i pružanja usluga koje omogućavaju ispunjenje svih ljudskih potreba u trideset i tri zasebna projekta, odnosno projekata vezanih za Republiku Francusku i indetifikuje tri strogo razgraničena sektora delovanja, a to su:

-Primarne privredne delatnosti – poljoprivreda, šumarstvo,

-Sekundarne privredne delatnosti – industrija, građevinarstvo i proizvodno zanatstvo.

-Tercijalne privredne delatnosti – saobraćaj, trgovina, turizam,ugostiteljstvo, obrazovanje, kultura i sport, nauka i informacije.

Ukoliko ste zainteresovani za dalje upoznavanje sa projektom Agenor33, zamolio bih za sastanak sa predstavnicima države u Republici Srbiji, odnosno Ambasadi Republike Francuske u Srbiji, Tema sastanka jeste o Agenor33 projektu,količina projekata za Francusku privredu i ostalo.

Prema projektu Agenor33 planirano je plasiranje na nacionalno i internacionalno tržište više brendova pod uopštenim i nezavisnim nazivima.
Svi brendovi će se indetifikovati kod potrošača jedinstvenim nazivom, grbom tj znakom i zemljom porekla odnosno Državom Francuskom i dobijenim sertifikatima od strane svih Zemanja sa kojima postoji saradnja sa Agenor33 projektom.
Vrednost brendova će se meriti kako uloženim investicijama, i pravima, tako i izuzetno visokim kvalitetom i pristupačnim cenama pruženih usluga odnosno robnih dobara.
Svest potrošača o brendovima plasiranih od strane projekta Agenor 33 biće pokrenuta, proširivana i održavana medijskim i marketinškim kampanjama ali i održavanjem i unapređivanjem kvaliteta pruženih usluga i proizvedenim dobrima.

Ask for support